Spaanstalige Google AdWords campagne

Spaanstalige Google AdWords campagne

Geschreven door Arne Verwoert op 15 augustus 2014

Hulp nodig met het opzetten en/of beheren van een Spaanstalige Google AdWords campagne? Ik help u graag!  Naast eigenaar van Verwoert Online Advertising ben ik mede-oprichter en mede-eigenaar van het Spaanse Onroerend Goed Portal ImmoVario. Van 2007 tot 2011 ben ik woonachtig geweest aan de Spaanse Costa Brava. Sinds 2007 manage ik de Google AdWords campagnes voor ImmoVario in diverse talen, waaronder ook de Spaanse campagnes. Ook voor diverse van mijn bestaande klanten heb ik Spaanse campagnes opgezet. Mijn kennis van de Spaanse taal is meer dan voldoende om een goede Google AdWords campagne op te zetten in correct Spaans. Ik kan u helpen met de volgende diensten:

 • Spaans zoekwoordenonderzoek / opstellen Spaanse zoekwoordenSpaanse Google AdWords campagne
 • Opstellen van Spaanse advertentieteksten
 • Éénmalig opzetten en inrichten van uw Spaanse campagne
 • Maandelijks beheren en optimaliseren van uw Spaanse campagne
 • Analyseren van de resultaten van uw bestaande Spaanse campagne
 • Het herstructureren / opnieuw opzetten van uw bestaande Spaanse campagne
 • Het overnemen van het beheer van uw bestaande Spaanse campagne

De belangrijkste redenen om met mij samen te werken

 • Kennis van de Spaanse taal
 • Ruim 7 jaar ervaring met het Google AdWords programma
 • Officieel Google Partner
 • Klantgericht & betrokken
 • Concurrerende tarieven
 • Altijd een vast contactpersoon

Nieuwsgierig geworden? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in één van de volgende opties:

Of

 • Neem direct contact met mij op om te informeren naar mijn aanpak voor uw Spaanstalige Google AdWords campagne.

Categorie: Uncategorized