Referenties

Aanbevelingen van klanten

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier tientallen Google AdWords accounts mogen opzetten, beheren & optimaliseren voor vele bedrijven, als zelfstandig professional en namens de bureaus waar ik voor gewerkt heb. Hieronder tref je een aantal aanbevelingen die ik van mijn klanten heb mogen ontvangen, deze aanbevelingen en meer zijn terug te vinden op mijn LinkedIn profiel.

Referentie van Michiel Vos Eigenaar Zupr | Jaloezieën.nl | Striatum Ventures

Met de hulp en adviezen van Arne hebben wij onze omzet in een paar maanden zien verdubbelen. Dat zegt denk ik al genoeg. Hij heeft up to date en zeer gedegen kennis van zaken. Erg belangrijk aangezien Google geregeld wijzigingen doorvoert in hun systemen. Hiervoor werkten we met een gerenommeerde online marketing partij die ons gouden bergen beloofde. De resultaten waren echter bedroevend. Vooral doordat de uitvoering van onze campagnes werd overgelaten aan juniors binnen het bedrijf en er geen echte kennis was van de markt waarin wij zaten. Arne is een echte senior en kan omschreven worden met: Geen woorden, maar daden. Daarnaast zeer prettig in de omgang als persoon. Ik kan hem daarom van harte aanbevelen als online marketing specialist.

Alex GreveFood+Tech Entrepreneur

Arne is een betrouwbare en zeer ervaren (Adwords) campagne-manager waarmee het ook nog eens prettig communiceren/werken is. In onze samenwerking geeft hij altijd nieuwe invalshoeken, die hij altijd stevig fundeert aan de hand van data/Analytics. Hij weet qua Adwords (en Bing) van de hoed en de rand, heeft goede ingangen bij Google zelf en dat alles is extreem waardevol.

Voor mij is Arne de “go-to-guy” als het op Adwords aankomt.

Perry LandmanTuinarchitectuur I Tuinarchitect I Tuinontwerp

Arne beheert onze adwords-campagnes nu een paar maanden. Tot op heden uitermate tevreden over de samenwerking en ook de resultaten zijn hoger dan voorheen. Erg prettig om 1 vast aanspreekpunt te hebben en ook iemand die zijn afspraken keurig na komt en zelf ook actie onderneemt.

Samen hopelijk door naar nog hogere resultaten en een nog beter functionerende campagne!

Raymond VermaasDocent / ontwikkelaar at Verera training & advies Tuinontwerp

Ik heb Arne ingehuurd voor het optimaliseren van de Google AdWords campagne voor Verera.nl. Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden die hij heeft verricht! Na een grondige analyse is hij aan de slag gegaan om de nog ontbrekende functionaliteiten te verwerken in onze campagnes. Daarna heeft ons gehele campagne uitgebreid opnieuw opgezet in een relatief kort tijdsbestek. Het ziet er nu professioneel en compleet uit, dat hadden we zelf nooit zo kunnen bedenken en maken. Het kan haast niet anders dan dat de vernieuwde campagnes gaan leiden tot meer verkopen via onze webshop!

Wiebe MulderPartner @ EXENZO & JobBoost.io

Arne is vanaf het begin betrokken geweest bij het opzetten van de Google AdWords campagnes voor EXENZO. Hij beheert en optimaliseert onze campagnes naar volle tevredenheid. Ik heb Arne leren kennen als iemand met wie het erg prettig samenwerken is. Hij is een echte expert op het gebied van Google AdWords en weet alle ins en outs van het systeem. Het is fijn om 1 vaste contactpersoon te hebben die zijn afspraken altijd netjes nakomt. Als jong en dynamisch bedrijf kan de focus van onze online campagnes weleens veranderen, Arne denkt hierin altijd mee en schakelt bovendien snel met ons mee. Aan creativiteit geen tekort. Icm met de scherpe tarieven die hij rekent biedt hij dus een excellent value for money. Arne is voor ons een blijver!