Arne Verwoert

Over mij persoonlijk

Op persoonlijk vlak ben ik gelukkig getrouwd en trotse vader van 2 schatten van dochters en samen met hen woonachtig in Alblasserdam. M’n vrije tijd breng ik graag met hen door, daarnaast mag ik graag met onze hond Lea wandelen. Ik breng regelmatig een bezoek aan Spanje, waar we 4 jaar lang hebben gewoond, een gedeelte van onze familie nog steeds woont en ons Spaanse bedrijf gevestigd is.

Mijn persoonlijkheid is als volgt te omschrijven

 • Sociaal / belangstellend
 • Communicatief
 • Afspraak is afspraak
 • Kritisch (op een constructieve manier)
 • Accuraat / ordelijk
 • Analytisch
 • Loyaal
 • Leergierig
 • Autodidact

Over mijn maatschappelijke betrokkenheid

Ik vind het belangrijk om mijn tijd, energie en talenten ook (belangeloos) in te zetten voor anderen. Op dit moment doe ik dat hoofdzakelijk door onderstaande initiatieven op verschillende manieren te steunen.

Stichting ANDERS

Stichting ANDERS is een snel groeiend ondernemersnetwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers.
ANDERS daagt ondernemers uit om een stukje van hun unieke diensten/producten/talenten beschikbaar te stellen aan mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben. Met elkaar ontdekken hoe mooi het is om te geven en ontvangen. Want geven maakt rijk!

Ik ben partner van de stichting en adviseer ze op het gebied van de online vindbaarheid van de stichting.

Stichting Vrienden van De Twijn

Stichting Vrienden van De Twijn werft fondsen voor Christelijk Integraal Kindcentrum De Twijn in Alblasserdam. Deze school biedt voor kinderen van 0 tot 12 jaar een vroeg- en voorschoolse educatie, peuterspeelzaalwerk, kinderopvang, onderwijs en buitenschoolse opvang ineen, waarbinnen alle kinderen het stralende middelpunt kunnen zijn en ieder kind de kans krijgt zijn/haar talenten optimaal te ontwikkelen. Stichting Vrienden van De Twijn ondersteunt hier financieel in, zodat het mogelijk is om aanvullende (les)materialen, methodes of anderszins door de school aan te schaffen. Hierdoor is De Twijn nog beter in staat om ieder kind zich te laten ontplooien tot een zelfstandig en zelfbewust persoon, voorzien van extra positieve bagage voor de toekomst.

Ik zet me in als bestuurslid (penningmeester) voor deze stichting die gelieerd is aan de basisschool waar mijn 2 dochters heen gaan en ik vroeger ook op school gezeten heb.

Over mijn ervaring

In 2007 maakte ik als verantwoordelijke voor de online marketing voor ons Spaanse onroerend goed portal ImmoVario voor het eerst kennis met online advertising op Google via het Google AdWords programma. De wereld die daarachter schuil ging greep me meteen en heeft me tot op de dag van vandaag niet meer losgelaten. 10 jaar, tientallen campagnes en miljoenen klikken verder blijf ik het nog steeds fascinerend vinden om campagnes op te zetten, te optimaliseren en te laten renderen. Naast de opgebouwde kennis en ervaring in ons eigen bedrijf heb ik ruim 2 jaar lang ervaring opgedaan als Senior Search Engine Advertising Consultant in de “bureau-wereld” bij het Rotterdamse Online Marketing bureau Expand Online. Sinds september 2013 verricht ik onafhankelijk online advertising diensten als zelfstandig professional onder de naam Verwoert Online Advertising.

Kortom een echte specialist die er alles aan zal doen om je campagne voor je te laten renderen en die je veel waar voor je geld biedt.

Ben je geïnteresseerd in mijn aanpak en naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan direct contact met mij op. Je kunt uiteraard ook nog meer over mij, mijn ervaring en expertise te weten komen door mijn LinkedIn profiel te bezoeken.

10 redenen om met mij samen te werken
 • 100% transparantie
 • Geen langlopende contracten
 • Vast aanspreekpunt
 • 10 jaar ervaring met Google AdWords
 • Officieel Google Partner
 • Dedicated Google AdWords specialist
 • Geavanceerde optimalisatie en rapportage software
 • Klantgericht & betrokken
 • Afspraak is afspraak
 • Tevreden klanten

Referentie van Michiel VosEigenaar Zupr | Jaloezieën.nl | Striatum Ventures

Met de hulp en adviezen van Arne hebben wij onze omzet in een paar maanden zien verdubbelen. Dat zegt denk ik al genoeg. Hij heeft up to date en zeer gedegen kennis van zaken. Erg belangrijk aangezien Google geregeld wijzigingen doorvoert in hun systemen. Hiervoor werkten we met een gerenommeerde online marketing partij die ons gouden bergen beloofde. De resultaten waren echter bedroevend. Vooral doordat de uitvoering van onze campagnes werd overgelaten aan juniors binnen het bedrijf en er geen echte kennis was van de markt waarin wij zaten. Arne is een echte senior en kan omschreven worden met: Geen woorden, maar daden. Daarnaast zeer prettig in de omgang als persoon. Ik kan hem daarom van harte aanbevelen als online marketing specialist.

Referentie van Wiebe MulderPartner @ EXENZO & JobBoost.io

Arne is vanaf het begin betrokken geweest bij het opzetten van de Google AdWords campagnes voor EXENZO. Hij beheert en optimaliseert onze campagnes naar volle tevredenheid. Ik heb Arne leren kennen als iemand met wie het erg prettig samenwerken is. Hij is een echte expert op het gebied van Google AdWords en weet alle ins en outs van het systeem. Het is fijn om 1 vaste contactpersoon te hebben die zijn afspraken altijd netjes nakomt. Als jong en dynamisch bedrijf kan de focus van onze online campagnes weleens veranderen, Arne denkt hierin altijd mee en schakelt bovendien snel met ons mee. Aan creativiteit geen tekort. Icm met de scherpe tarieven die hij rekent biedt hij dus een excellent value for money. Arne is voor ons een blijver!