Google Partner Zuid-Holland / Alblasserdam

Google Partner Zuid-Holland / Alblasserdam

Geschreven door Arne Verwoert op 18 augustus 2014

Google-Partner-Zuid-Holland-AlblasserdamBent u op zoek naar een Google Partner in Zuid-Holland voor het opzetten en / of beheren van uw Google AdWords campagnes? Ik (Arne Verwoert) ben u als Google Partner graag van dienst! Ik ben gevestigd in Zuid-Holland, te weten in Alblasserdam. Alblasserdam ligt in de regio Drechtsteden / Alblasserwaard. Verwoert Online Advertising is officieel Google Partner, met 1 Google Qualified Individual /  Google AdWords Professional gecertificeerd in de volgende disciplines:

 • Zoekadvertenties (Google Zoeknetwerk)
 • Display-advertenties (Google Display Netwerk)

Arne VerwoertSinds september 2013 verricht ik onafhankelijk Google AdWords diensten als ZZP’er onder de naam Verwoert Online Advertising. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met het Google AdWords programma, waarvan ruim 2 jaar als Senior Search Engine Advertising Consultant in de “bureau-wereld” bij het Rotterdamse Online Marketing bureau Expand Online. Ik bied mijn klanten nagenoeg dezelfde expertise als de grote bureau’s, mijn overheadkosten zijn echter veel lager omdat ik geen personeel heb en vanuit huis werk. Daardoor kan ik tegen veel lagere tarieven werken. Mijn klanten doen bovendien altijd zaken met mij en ervaren het als prettig om een vast contactpersoon te hebben die ook ondernemer is en zeer betrokken is bij de resultaten hun Google AdWords campagnes.   Als Google Partner / Google AdWords Professional verleen ik u graag de volgende diensten:

 • Éénmalig opzetten en inrichten van uw Google AdWords campagne
 • Maandelijks beheren en optimaliseren van uw Google AdWords campagne
 • Analyseren van de resultaten van uw bestaande Google AdWords campagne
 • Het herstructureren / opnieuw opzetten van uw bestaande Google AdWords campagne
 • Het overnemen van het beheer van uw bestaande Google AdWords campagne

De belangrijkste redenen om met mij als Google Partner / Google AdWords Professional samen te werken:

 • Ruim 10 jaar ervaring met het Google AdWords programma
 • Officieel Google Partner
 • Klantgericht & betrokken
 • Concurrerende tarieven
 • Altijd een vast contactpersoon

Nieuwsgierig geworden? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in één van de volgende opties:

Of

 • Neem direct contact met mij op om te informeren naar mijn aanpak voor uw Google AdWords campagne.

Related Articles