Google AdWords Consultancy

Google AdWords Consultancy

Geschreven door Arne Verwoert op 21 augustus 2014

Heeft u behoefte aan Google AdWords Consultancy

Google AdWords Consultancyvoor het opzetten en / of beheren van uw Google AdWords campagnes? Ik (Arne Verwoert) ben u als  Freelance Google AdWords Consultant graag van dienst! Sinds september 2013 verricht ik onafhankelijk Google AdWords Consultancy als freelance Google AdWords Consultant onder de naam Verwoert Online Advertising. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met het Google AdWords programma, waarvan ruim 2 jaar als Senior Search Engine Advertising Consultant in de “bureau-wereld” bij het Rotterdamse Online Marketing bureau Expand Online. Ik bied mijn klanten nagenoeg dezelfde expertise als de grote bureau’s, mijn overheadkosten zijn echter veel lager omdat ik geen personeel heb en vanuit huis werk. Daardoor kan ik tegen veel lagere tarieven werken. Mijn klanten doen bovendien altijd zaken met mij en ervaren het als prettig om een vast contactpersoon te hebben die ook ondernemer is en zeer betrokken is bij de resultaten hun Google AdWords campagnes.

 

Op het gebied van Google AdWords Consultancy verleen ik u graag de volgende diensten:

  • Consultancy voor het éénmalig opzetten en inrichten van uw Google AdWords campagne
  • Consultancy voor het maandelijks beheren en optimaliseren van uw Google AdWords campagne
  • Consultancy voor  het analyseren van de resultaten van uw bestaande Google AdWords campagne
  • Consultancy voor het herstructureren / opnieuw opzetten van uw bestaande Google AdWords campagne

Het afnemen van Google AdWords Consultancy diensten geschiedt op urenbasis, gebaseerd op een uurtarief van €80 per uur.  Het aantal benodigde uren wordt in overleg met u bepaald, op basis van uw specifieke situatie en specifieke wensen. Consultancy kan zowel per telefoon, e-mail als op locatie worden verricht. Indien op locatie dan wordt de helft van de reistijd doorbelast.

De belangrijkste redenen om met mij als Freelance Google AdWords Consultant samen te werken:

  • Ruim 10 jaar ervaring met het Google AdWords programma
  • Officieel Google Partner
  • Klantgericht & betrokken
  • Concurrerende tarieven
  • Altijd een vast contactpersoon

 

Nieuwsgierig geworden? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in één van de volgende opties:

Of

  • Neem direct contact met mij op om te informeren naar mijn aanpak voor uw Google AdWords campagne
Labels:

Categorie: Diensten

Related Articles